Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
25. 02. 2008 Pomazánky
Příprava receptu Konšelská pivní pomazánka : Rostlinný tuk vyšleháme do pěny, postupně zašleháváme… …více»
|
25. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Červené zelí po slezsku : Cibuli a bůček nakrájíme a společně osmažíme. Zelí… …více»
|
25. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Červená řepa k pečenému masu : Řepu uvaříme nebo upečeme ve slupce. Po vychladnutí… …více»
|
25. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Česnekový špenát : Špenát opláchneme, osušíme a případně zbavíme větších stonků.… …více»
|
25. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Zelí na červeném víně : Cibuli nakrájíme na drobno, zelí nasekáme.… …více»
|
25. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Řecké brambory : Brambory oloupeme, opláchneme a nakrájíme na osminky. Česnek… …více»
|
25. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Rýže na řecký způsob : Na rozpáleném másle lehce osmažíme na malé kostky nakrájenou… …více»
|
25. 02. 2008 Omáčky
Příprava receptu Majonéza z tofu : Vše kromě citrónového džusu mixujeme na nejvyšší rychlost po dobu… …více»
|
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Haličský kapr po židovsku : Kapra po očištění dělíme na pláty a odstraňujeme kosti.… …více»
|
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Marinovaný losos na studeno : Pečlivě vyfiletovanou polovičku lososa i s kůží… …více»
|
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Terrine z lososa s uzeným pstruhem : Pstruha zbavíme kostí a odložíme na chladnější… …více»
|
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryba na řecký způsob : Filety nakrájíme na stejné kousky, pokapeme citronovou… …více»
|
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Kořeněný tuňák v ráji : Koření pečlivě promícháme a vetřeme ho do filetů tuňáka.… …více»
|
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Námořnický úhoř : Filety z úhoře uvaříme v osolené vodě. Cibuli a houby nakrájíme… …více»
|
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska ve vínovém těstíčku : Očištěné, umyté a osušené porce tresky osolíme.… …více»
|
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečený mořský jazyk s bylinkovým máslem : Z mořských jazyků připravíme filé.… …více»
|
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filé zapečené s mandlemi : Nadrobno nasekané oloupané mandle zakapeme… …více»
|
24. 02. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Vejce plněná kaviárem: Vejce rozřízneme podélně napolovic. Vyndáme žloutky a utřeme… …více»
|
24. 02. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Křepelčí vajíčka na čekance: Vajíčka uvaříme na tvrdo 3-5 minut, schladíme a… …více»
|
24. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Sleď na tatarský způsob: Odmočené a propláchnuté filety nakrájíme na malé kostky,… …více»
|