Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Osobní stránka
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Recepty uživatelky

Konšelská pivní pomazánka

Konšelská pivní pomazánka
25. 02. 2008 Pomazánky
Příprava receptu Konšelská pivní pomazánka : Rostlinný tuk vyšleháme do pěny, postupně zašleháváme …více»

Červené zelí po slezsku

Červené zelí po slezsku
25. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Červené zelí po slezsku : Cibuli a bůček nakrájíme a společně osmažíme. Zelí …více»

Červená řepa k pečenému masu

Červená řepa k pečenému masu
25. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Červená řepa k pečenému masu : Řepu uvaříme nebo upečeme ve slupce. Po vychladnutí …více»

Česnekový špenát

Česnekový špenát
25. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Česnekový špenát : Špenát opláchneme, osušíme a případně zbavíme větších stonků. …více»

Zelí na červeném víně

Zelí na červeném víně
25. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Zelí na červeném víně : Cibuli nakrájíme na drobno, zelí nasekáme. …více»

Řecké brambory

Řecké brambory
25. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Řecké brambory : Brambory oloupeme, opláchneme a nakrájíme na osminky. Česnek …více»

Rýže na řecký způsob

Rýže na řecký způsob
25. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Rýže na řecký způsob : Na rozpáleném másle lehce osmažíme na malé kostky nakrájenou …více»

Majonéza z tofu

Majonéza z tofu
25. 02. 2008 Omáčky
Příprava receptu Majonéza z tofu : Vše kromě citrónového džusu mixujeme na nejvyšší rychlost po dobu …více»

Haličský kapr po židovsku

Haličský kapr po židovsku
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Haličský kapr po židovsku : Kapra po očištění dělíme na pláty a odstraňujeme kosti. …více»

Marinovaný losos na studeno

Marinovaný losos na studeno
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Marinovaný losos na studeno : Pečlivě vyfiletovanou polovičku lososa i s kůží …více»

Terrine z lososa s uzeným pstruhem

Terrine z lososa s uzeným pstruhem
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Terrine z lososa s uzeným pstruhem : Pstruha zbavíme kostí a odložíme na chladnější …více»

Ryba na řecký způsob

Ryba na řecký způsob
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryba na řecký způsob : Filety nakrájíme na stejné kousky, pokapeme citronovou …více»

Kořeněný tuňák v ráji

Kořeněný tuňák v ráji
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Kořeněný tuňák v ráji : Koření pečlivě promícháme a vetřeme ho do filetů tuňáka. …více»

Námořnický úhoř

Námořnický úhoř
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Námořnický úhoř : Filety z úhoře uvaříme v osolené vodě. Cibuli a houby nakrájíme …více»

Treska ve vínovém těstíčku

Treska ve vínovém těstíčku
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska ve vínovém těstíčku : Očištěné, umyté a osušené porce tresky osolíme. …více»

Pečený mořský jazyk s bylinkovým máslem

Pečený mořský jazyk s bylinkovým máslem
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečený mořský jazyk s bylinkovým máslem : Z mořských jazyků připravíme filé. …více»

Rybí filé zapečené s mandlemi

Rybí filé zapečené s mandlemi
25. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filé zapečené s mandlemi : Nadrobno nasekané oloupané mandle zakapeme …více»

Vejce plněná kaviárem

Vejce plněná kaviárem
24. 02. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Vejce plněná kaviárem: Vejce rozřízneme podélně napolovic. Vyndáme žloutky a utřeme …více»

Křepelčí vajíčka na čekance

Křepelčí vajíčka na čekance
24. 02. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Křepelčí vajíčka na čekance: Vajíčka uvaříme na tvrdo 3-5 minut, schladíme a …více»

Sleď na tatarský způsob

Sleď na tatarský způsob
24. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Sleď na tatarský způsob: Odmočené a propláchnuté filety nakrájíme na malé kostky, …více»
 

Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !